075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

Lagere maandelijkse lasten door het afsluiten van een lening

De titel van dit artikel lijkt wellicht onbegrijpelijk maar het kan echt. Het gaat hierbij niet alleen om je portemonnee maar ook nog eens om het milieu. Het gaat hier om het verduurzamen van je woning. Wanneer je kiest om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen, een warmtepomp te laten installeren of je woning te isoleren dan spaar je enorm veel geld uit op je energierekening. Daarbij is een goed geïsoleerde woning beter voor het milieu, je hoeft niet zoveel te stoken en je wekt daarbij je eigen groene stroom op. Hoe eerder je hiermee begint hoe beter het is voor je portemonnee en het milieu.

Het verduurzamen van je woning kost geld

Nou zal je denken, ja dat is leuk maar die zonnepanelen, die warmtepomp en die woningisolatie kost enorm veel geld, zoveel geld heb ik niet op mijn spaarrekening staan. Dat klopt, dat hebben de meeste mensen niet. Daarom wordt hier in de regel een groene lening of een persoonlijke lening voor afgesloten. De rente die je betaald voor deze lening kun je aftrekken van de belasting. Wanneer je ook nog een voordelige kredietverstrekker vindt met een lening die bij jouw doel past, dan bespaar je zoveel geld op je energierekening dat je daarmee makkelijk je lening kunt afbetalen. Is je lening afbetaald dan blijft de besparing voortduren en heb je meer leefgeld gecreëerd. Makkelijker besparen kan niet, daarom is het slim om te kiezen voor een lening om je doelen direct te kunnen bewerkstelligen. Direct geld lenen bij de juiste kredietverstrekker is mogelijk door eerst een vergelijking te doen op overstappen.nl

Hoe werkt de vergelijker op overstappen.nl

Er zijn enorm veel kredietverstrekkers die jou willen helpen bij het verduurzamen van je woning. Via overstappen.nl scheidt je het kaf van het koren en kies je eenvoudig de best passende en meest voordelige lening voor jouw verduurzaming. Het afsluiten van een lening is maatwerk. Wat voor jou een voordelige lening is hoeft voor jouw buurman helemaal niet voordelig te zijn. De kredietverstrekkers bepalen je premie aan de hand van je leeftijd, je leendoel, het te lenen bedrag en je leenverleden. Door je gegevens in te voeren in de vergelijker zie je binnen enkele minuten welke lening de meest geschikte optie voor jou is. Kijk of het maandbedrag dat je dient af te betalen ook past bij jouw budget. Over het algemeen geldt dat de lening met de kortste looptijd en de laagste rente de meest voordelige is. Maar hanteert die bewuste kredietverstrekker een te hoog maandbedrag, kies dan voor een lening die langer loopt zodat het maandbedrag iets lager wordt.

Copyright © Solar Zaanstad | door

RvE Online Promoties en Linkbuilding.Amsterdam